Ophanghaakjes voor gripzakken bestellen

1
Boven de sluiting van onze gripzakken vindt u een ponsgaatje. Hieraan bevestigt u in een handomdraai de ophanghaakjes, waarna u de inhoud mooi kunt presenteren in uw winkel.
Lees meer

Met deze handige ophanghaakjes kunt u eenvoudig al uw gripzakken ophangen door middel van het ponsgaatje in alle gripzakken die wij verkopen. Perfect om uw product hangend te presenteren.

Lees meer
€4,46 Incl. btw
€3,69 Excl. btw

Over Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de hoogste kwaliteit gripzakken voor de laagste prijs. Of u nu op zoek bent naar extra lange gripzakken, of gripzakken met buidel en schrijfvlak. Met het uitgebreide assortiment van Gripzakdiscount vindt u altijd de gripzak die aansluit op uw wensen.

De gripzakken zijn voorzien van een stevige en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een stof- en vochtvrije inhoud. Boven de sluiting vindt u het ponsgaatje. Hieraan bevestigt u in een handomdraai de ophanghaakjes, waarna u de inhoud mooi kunt presenteren in uw winkel.

Voordelen van onze ophanghaakjes

Onze ophanghaakjes zijn zeer geschikt voor een professionele presentatie van uw producten. Wanneer eurohole gripzakken niet aansluiten op de gewenste uitstraling, zijn ophanghaakjes de aanrader. De vele voordelen van onze ophanghaakjes zetten we hieronder voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Passend op al onze gripzakken

✓ Grote haak voor verschillende rekken

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount

Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken en ophanghaakjes? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!