Gripzakken met schrijfvlakken bestellen

Bent u op zoek naar gripzakken met schrijfvlakken voor het verpakken van uw producten? Dan bent u bij Gripzakdiscount aan het juiste adres!
Lees meer

Wij hebben een breed assortiment aan gripzakken met schrijfvlakken in verschillende maten en diktes. U kunt kiezen uit 50 micron LDPE (0,05 mm) en de extra sterke 90 micron LDPE (0,09 mm) gripzakken.

De plastic LDPE is een stevige en recyclebare kunststof met een hoge scheur- en doorsteekweerstand. Zo weet u zeker dat uw artikelen veilig en duurzaam worden verpakt! Bovendien zijn al onze gripzakken voorzien van een ponsgaatje boven de hersluitbare sluiting.

Onze gripzakken met schrijfvlakken zijn altijd ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de gripzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Gripzakken met schrijfvlakken van Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de hoogste kwaliteit gripzakken met schrijfvlak voor de laagste prijs.

De gripzakken zijn voorzien van een goede en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een stof- en vochtvrije inhoud. Boven de sluiting vindt u een ponsgaatje. Hieraan bevestigt u eenvoudig de ophanghaakjes voor een professionele uitstraling van uw verpakking.

LDPE gripzakken met schrijfvlak

Onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. Deze hoge kwaliteit plastic zorgt voor een glasheldere weergave van de inhoud van de gripzak. Bovendien kan LDPE een grote treksterkte aan, waardoor de gripzak bij normaal gebruik niet scheurt of verslapt. Zo weet u dus zeker dat de verpakking alle bescherming biedt die uw product nodig heeft.

Polyetheen is een volledig te recyclen kunststof. Onze gripzakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij hechten veel waarde aan de milieuvriendelijkheid van onze producten. Tegenwoordig is duurzaam ondernemen namelijk van steeds groter belang. Ook een verantwoorde keuze voor verpakkingsmateriaal is hierbij essentieel.

Gripzakken met schrijfvlak: toepassingen

Onze gripzakken met schrijfvlak worden in verschillende branches gebruikt. Als notatie van de inhoud van belang is, bieden gripzakken met schrijfvlak uitkomst. LDPE is een voedselveilige stof, waarmee het tevens geschikt is voor het verpakken van etenswaar. Onze klanten gebruiken de gripzakken met schrijfvlak met name voor producten als:

  • Voedingswaar (thee, koffie, kruiden, poeders)
  • Kleine bevestigingsmaterialen (schroeven, boutjes, moertjes)
  • Naaigerei
  • Belangrijke documenten

Voordelen van onze gripzakken met schrijfstroken

Zoals u heeft gelezen, kennen onze gripzakken met schrijfvlakken vele voordelen. We zetten ze hieronder graag bondig voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Hoogwaardige kwaliteit LDPE (recyclebaar)

✓ Geschikte schrijfstroken

✓ Vocht- en stofvrije inhoud

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount

Gripzakdiscount kan alle gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!