Gripzakken met buidel en schrijfvlakken bestellen

3
Bent u op zoek naar gripzakken met kangoeroebuidel én schrijfvlakken voor het verpakken van uw producten? Dan bent u bij Gripzakdiscount aan het juiste adres!
Lees meer

Prijzen per pakje van: 500 stuks. Gemaakt van 50 micron LDPE. Met buidel van 120mm. Met 3 witte schrijvlakken. Met ophanggaatje van 5 mm. Formaat = breedte x lengte + buidel en van onderkant zakje tot sluiting.

Lees meer
€20,75 Incl. btw
€17,15 Excl. btw

Prijzen per pakje van: 500 stuks. Gemaakt van 50 micron LDPE. Met buidel van 165mm. Met 3 witte schrijvlakken. Met ophanggaatje van 5 mm. Formaat = breedte x lengte + buidel en van onderkant zakje tot sluiting.

Lees meer
€24,59 Incl. btw
€20,32 Excl. btw

Prijzen per pakje van: 500 stuks. Gemaakt van 50 micron LDPE. Met buidel van 180mm. Met 3 witte schrijvlakken. Met ophanggaatje van 5 mm. Formaat = breedte x lengte + buidel en van onderkant zakje tot sluiting.

Lees meer
€31,17 Incl. btw
€25,76 Excl. btw

Wij hebben de gripzakken met buidel en schrijfvlak in de 3 standaardformaten altijd op voorraad. De formaten worden als volgt weergegeven: breedte x lengte + buidel van onderkant gripzak tot sluiting.

Het stevige LDPE geeft een hoge transparantie en een glasheldere weergave van de inhoud van zowel de kangoeroebuidel, als de gripzak zelf. In combinatie met de hoge kwaliteit druksluiting zorgt het voor een veilige verpakking van uw producten. Alle gripzakken zijn tevens voorzien van een ponsgaatje boven de druksluiting.

Wij kunnen de gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Indien u het gewenste formaat niet terugziet in ons productaanbod kunt u dus altijd contact met ons opnemen.

Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de gripzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Gripzakken met buidel en schrijfvlak van Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de hoogste kwaliteit gripzakken voor de laagste prijs.

De gripzakken zijn voorzien van een stevige en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een stof- en vochtvrije inhoud. Boven de sluiting vindt u een ponsgaatje. Hieraan bevestigt u eenvoudig en snel de bijbehorende ophanghaakjes voor een professionele uitstraling.

50 micron LDPE gripzakken

Onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. Deze hoge kwaliteit plastic zorgt voor een glasheldere weergave van de inhoud van de gripzak. Bovendien kan LDPE een grote treksterkte aan, waardoor de gripzak bij normaal gebruik niet scheurt of verslapt. Zo weet u dus zeker dat de verpakking alle bescherming biedt die uw product nodig heeft.

De dikte van 50 micron (0,05 mm) is zeer geschikt voor gripzakken met kangoeroebuidel. De gripzak heeft hiermee de beste verhouding van stevigheid, gewicht en gebruiksvriendelijkheid.

Polyetheen is een volledig te recyclen kunststof. Onze gripzakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij hechten veel waarde aan de milieuvriendelijkheid van onze producten. Tegenwoordig is duurzaam ondernemen namelijk van steeds groter belang. Ook een verantwoorde keuze voor verpakkingsmateriaal is hierbij essentieel.

Gripzakken met buidel en schrijfvlak: toepassingen

Onze gripzakken met buidel en schrijfvlak kennen vele toepassingen. Met name in laboratoria, ziekenhuizen en apotheken komen de gripzakken met kangoeroebuidel van pas. In de buidel kunnen eenvoudig gegevens, bonnen en facturen worden toegevoegd. Daarbij kan op het schrijfvlak de belangrijkste informatie worden geschreven voor een snel beeld van de inhoud.

LDPE is een voedselveilige stof, waarmee het geschikt is voor het verpakken van zowel food-, als nonfood-producten. Bent u benieuwd of de gripzakken met kangoeroebuidel geschikt zijn voor uw gewenste toepassing? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van onze gripzakken buidel en schrijfstroken

Zoals u heeft gelezen, kennen onze gripzakken met buidel en schrijfstroken veel voordelen en toepassingen. We zetten ze hieronder graag bondig voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Stevige en gebruiksvriendelijke buidel

✓ Hoogwaardige kwaliteit transparant LDPE (recyclebaar)

✓ Vocht- en stofvrije inhoud

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount

Gripzakdiscount kan alle gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!