Gripzakken in lange smalle formaten bestellen

Bent u op zoek naar lange, smalle gripzakken voor het verpakken van uw producten? Dan bent u bij Gripzakdiscount aan het juiste adres!
Lees meer

Wij hebben een breed assortiment aan extra lange gripzakken in verschillende maten. Van 55 x 150 mm tot 190 x 500 mm. De extra lange gripzakken zijn verkrijgbaar met een dikte van 0,05 mm (50 micron) of 0,09 mm (90 micron).

Al onze gripzakken zijn voorzien van een ponsgaatje boven de hersluitbare sluiting. De plastic LDPE is een stevige en recyclebare kunststof met een hoge scheur- en doorsteekweerstand. Zo weet u zeker dat uw artikelen veilig en duurzaam worden verpakt!

Onze extra lange gripzakken zijn altijd ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de gripzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Lange, smalle gripzakken van Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de beste kwaliteit lange gripzakken voor de laagste prijs.

De gripzakken zijn voorzien van een sterke en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een stofvrije en waterdichte inhoud. Boven de sluiting vindt u een ponsgaatje. Hieraan bevestigt u eenvoudig de speciale ophanghaakjes voor een professionele uitstraling.

Lange, smalle LDPE gripzakken

Onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. Dit plastic zorgt voor een kraakheldere weergave van de inhoud van de gripzak. Bovendien kan LDPE een grote treksterkte aan. De gripzakken zullen dus niet snel scheuren of verslappen. Zo weet u dus zeker dat de verpakking alle bescherming biedt die uw product nodig heeft.

Polyetheen is een volledig te recyclen kunststof. Onze gripzakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij hechten veel waarde aan de milieuvriendelijkheid van onze producten. Tegenwoordig is duurzaam ondernemen namelijk van steeds groter belang. Ook een verantwoorde keuze voor verpakkingsmateriaal is hierbij essentieel.

Extra lange gripzakken: toepassingen

Onze extra lange gripzakken kennen vele toepassingen. LDPE is een voedselveilige stof, waarmee het tevens geschikt is voor het verpakken van voedingswaar. Onze klanten gebruiken de extra lange 50 micron gripzakken met name voor langere producten, zoals:

  • Wenskaarten
  • Kettingen, sjaals, brillen en andere accessoires
  • Kleding, zoals sokken en ondergoed
  • Keukengerei (lepels, spatels, etc.)

Voordelen van onze 90 micron gripzakken

Zoals u heeft gelezen, kennen onze extra lange gripzakken vele voordelen. We zetten ze hieronder graag nog voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Hoogwaardige kwaliteit LDPE

✓ Volledige recylebaar

✓ Vocht- en stofvrije inhoud

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount

Gripzakdiscount kan alle gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!