Gripzakken bestellen

Bent u op zoek naar transparante gripzakken voor het verpakken van uw producten? Dan bent u bij Gripzakdiscount aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan transparante gripzakken in alle soorten en maten. Van 40 x 40 mm tot 500 x 500 mm. Bij Gripzakdiscount vindt u dus altijd de gripzak die aansluit bij uw wensen!

Onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE. Een recyclebaar plastic met een zeer hoge scheur- en doorsteekweerstand. Onze gripzakken houden de inhoud stof- en vochtvrij. De gripzakken zijn snel, makkelijk en onbeperkt hersluitbaar. Bovendien zijn ze voorzien van een ophanggaatje boven de sluiting.

Onze gripzakken en ophanghaakjes zijn altijd ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de gripzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Gripzakken van Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de hoogste kwaliteit gripzakken voor de laagste prijs. Onze kleinste gripzakken zijn per duizend stuks al verkrijgbaar vanaf €2,92 per pakje. Onze gripzakken zijn op dit moment leverbaar in 41 formaten en 7 uitvoeringen. Bovendien voegen wij regelmatig nieuwe producten toe. Dus of u nu op zoek bent naar gripzakken met schrijfvlak of gripzakken met kangoeroebuidel, u vindt het in ons assortiment!

Alle gripzakken zijn voorzien van een stevige en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een goede bescherming van de inhoud. Boven de sluiting vindt u een ponsgaatje of eurohole. Hiermee hangt u eenvoudig de gripzakken (aan een haakje) in het winkelvak.

LDPE gripzakken

Al onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. Deze hoge kwaliteit plastic zorgt voor een glasheldere weergave van de inhoud van de gripzak. Bovendien kan LDPE een grote treksterkte aan, waardoor de gripzak bij normaal gebruik niet scheurt of verslapt. Zo weet u dus zeker dat de verpakking alle bescherming biedt die uw product nodig heeft.

Polyetheen is een volledig te recyclen kunststof. Onze gripzakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij hechten veel waarde aan de milieuvriendelijkheid van onze producten. Tegenwoordig is duurzaam ondernemen namelijk van steeds groter belang. Ook een verantwoorde keuze voor verpakkingsmateriaal is hierbij essentieel.

Dikte gripzakken

De gripzakken van Gripzakdiscount zijn verkrijgbaar in een dikte van 50 micron (0,05 mm) en 90 micron (0,09 mm). Afhankelijk van de gewenste stevigheid en uitstraling kunt u kiezen voor 50 micron of 90 micron. Beide diktes van LDPE zorgen voor een glasheldere en professionele weergave van de inhoud van de gripzak. Behoeft uw artikel een meer stevige verpakking? Kies dan voor de gripzakken met een dikte van 90 micron.

Zit het juiste formaat gripzak er niet bij?

Wij kunnen de gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Indien u het gewenste formaat niet terugziet in ons productaanbod kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken samen de mogelijkheden.

Gripzakken: waarvoor te gebruiken?

Onze gripzakken kennen een grote verscheidenheid aan toepassingen. LDPE is een voedselveilige stof, waardoor het geschikt is voor het verpakken van zowel food-, als nonfood-producten. Onze klanten gebruiken onze gripzakken met name voor het verpakken van:

  • Kleine artikelen
  • Bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, boutjes en moertjes
  • Creatieve materialen voor handvaardigheid
  • Kantoorartikelen
  • Wenskaarten
  • Sieraden en accessoires
  • Stickers en etiketten
  • Kleding, zoals sokken en ondergoed
  • En meer!

 

Voordelen van onze gripzakken

Zoals u heeft gelezen, kennen onze producten vele voordelen. We zetten ze hieronder graag bondig voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Hoogwaardige kwaliteit LDPE

✓ Volledige recylebaar

✓ Vocht- en stofvrije inhoud

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount

Gripzakdiscount kan gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!