Gripzakken uit 50 micron bestellen

Bent u op zoek naar gripzakken uit 50 micron LDPE? Dan bent u bij Gripzakdiscount aan het juiste adres!
Lees meer

Wij hebben een breed assortiment aan gripzakken met een dikte van 50 micron (0,05 mm) in alle soorten en maten. Van 40 x 40 mm tot 500 x 500 mm. Bij Gripzakdiscount vindt u dus altijd de 50 micron LDPE gripzak die aansluit bij uw producten!

Het stevige LDPE in combinatie met de hoge kwaliteit druksluiting zorgen voor een veilige verpakking van uw producten. Alle gripzakken zijn tevens voorzien van een ponsgaatje boven de druksluiting, waaraan u bijvoorbeeld een ophanghaakje kunt bevestigen.

Wij kunnen de gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Indien u het gewenste formaat niet terugziet in ons productaanbod kunt u dus altijd contact met ons opnemen.

Onze 50 micron gripzakken zijn altijd ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de gripzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Gripzakken uit 50 micron van Gripzakdiscount

Gripzakdiscount levert de hoogste kwaliteit gripzakken voor de laagste prijs.

De gripzakken zijn voorzien van een stevige en hersluitbare druksluiting. Hiermee bent u verzekerd van een stof- en vochtvrije inhoud. Boven de sluiting vindt u een ponsgaatje. Hieraan bevestigt u eenvoudig de ophanghaakjes voor een professionele uitstraling.

50 micron LDPE gripzakken

Onze gripzakken zijn gemaakt van LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. Dit plastic van topkwaliteit zorgt voor een glasheldere weergave van de inhoud van de gripzak. Bovendien kan LDPE een grote treksterkte aan, waardoor de gripzakken bij normaal gebruik niet scheuren of verslappen. Zo weet u dus zeker dat de verpakking alle bescherming biedt die uw product nodig heeft.

Polyetheen is een volledig te recyclen kunststof. Onze gripzakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij hechten veel waarde aan de milieuvriendelijkheid van onze producten. Tegenwoordig is duurzaam ondernemen namelijk van steeds groter belang. Ook een verantwoorde keuze voor verpakkingsmateriaal is hierbij essentieel.

50 micron gripzakken: toepassingen

Onze 50 micron gripzakken kennen vele toepassingen. LDPE is een voedselveilige stof, waarmee het geschikt is voor het verpakken van zowel food-, als nonfood-producten. Onze klanten gebruiken de 50 micron gripzakken met name voor praktische toepassingen, zoals:

  • Kleine artikelen
  • Bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, boutjes en moertjes
  • Creatieve materialen voor handvaardigheid
  • Kantoorartikelen
  • Wenskaarten
  • Sieraden en accessoires
  • Stickers en etiketten
  • Kleding, zoals sokken en ondergoed

Wij leveren tevens de 50 micron gripzakken met schrijfvlak en 50 micron gripzakken met kangoeroebuidel.

Voordelen van onze 50 micron gripzakken

Zoals u heeft gelezen, kennen onze 50 micron gripzakken vele voordelen. We zetten ze hieronder graag bondig voor u op een rij.

✓ De allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding

✓ Hoogwaardige kwaliteit LDPE

✓ Volledige recylebaar

✓ Vocht- en stofvrije inhoud

✓ Hoge kortingen bij bulkbestellingen

Gripzakdiscount contact

Gripzakdiscount kan alle gripzakken in ieder gewenst formaat produceren. Bent u benieuwd wat Gripzakdiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van gripzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!